Porsche Sever Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. Sportski, otmen, elegantan. Touareg.
26.11.2023
Aktuelno u auto kući

Sportski, otmen, elegantan. Touareg.

Dovoljan je jedan pogled da se uverite: stiže premium SUV sa karakterom. Touareg nije samo otelotvorenje savršenog oblika i luksuzne opreme - on oduševljava i svojom prikladnošću za svakodnevicu koju ćete obožavati.

Novi Touareg

Potrošnja goriva: 8,1 - 8,2 l/100 km. Emisija CO₂ 0 - 215 g/km

Samouveren nastup

Novi Touareg je SUV za visoke zahteve - i to će vam pokazati svojim markantnim i usavršenim dizajnom. Ekspresivan prednji deo vozila sa istaknutim otvorima za vazduh i snažan zadnji deo vozila naglašavaju sportski nastup Touarega. Njegove ujednačene proporcije naglašavaju njegovu eleganciju i veličinu koje ga čine udobnim vozilom za putovanja.

Image
Image

Smestite se i uživajte

Ko sedne u Touareg, odmah će primetiti da stilski oblikovana unutrašnjost govori sama za sebe. Tako se elegantan dvostruki šav proteže od instrumentne ploče pa sve do obloge vrata. Lepe akcente u liniji opreme R-Line postavljaju delomično serijske i delomično opcijske dekorativne letvice od aluminiuma i drveta sa otvorenim porama, koje su uokvirene svetlosnim linijama. Kvalitetni, međusobno usklađeni materijali na prvi će se pogled pobrinuti za ugodnu atmosferu.

Image
Image

Doživite Volkswagen Touareg!

Uživajte u vožnji svakog dana sa savršenim spojem stila, luksuza i performansi.

Pozivamo vas da posetite naš prodajni salon koji se nalazi na adresi Zrenjaninski put 9 i doživite ovaj premium SUV. Volkswagen stručni prodajni savetnici su spremni da vam pruže sve potrebne informacije o tehničkim karakteristikama, luksuznoj opremi i da vam omoguće nezaboravno iskustvo - test vožnju.

Neka Volkswagen Touareg postane vaš verni saputnik u svakodnevnim avanturama. Za više informacija i zakazivanje test vožnje, kontaktirajte nas na navedene brojeve telefona.

Očekujemo vas spremni da vam pokažemo zašto je Touareg sinonim za sportski, otmen i elegantan doživljaj vožnje.

Borislava Radošević

Prodajni savetnik

Ana Marjanović

Prodajni savetnik

Darko Nikolić

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.