Porsche Sever Novosti

Sve aktuelne novosti pronađite ovde.

  1. Novosti
  2. Servis i značaj originalnih rezervnih delova
03.05.2023
Aktuelno u auto kući

Servis i značaj originalnih rezervnih delova

SERVIS I ZNAČAJ ORIGINALNIH REZERVNIH DELOVA


DA LI STE ZNALI?

Mnoge različite mehaničke i elektronske komponente u vozilu manje više obavljaju „težak posao“. Posebno mehaničke, koje podležu normalnom habanju tokom procesa eksploatacije. Ako moraju da se zamene, treba koristiti kvalitetne rezervne delove kako bi se održali komfor i sigurnost u vožnji, kao i vrednost vozila.


Prosečan automobil ima oko 30.000 delova. Svaki taj deo, ugrađen tokom procesa proizvodnje je iz arsenala originalnih delovaNjihova međusobna, perfektna interakcija čini da automobili iz brendova Volkswagen grupe, budu i ostanu pouzdani tokom čitavog procesa eksploatacije.


Skladište u Nemačkoj u kome se skladište originalni delovi, prostire se na površini od 1 milion kvadratnih metara za distribuciju širom sveta. U njega se može smestiti 140 fudbalskih igrališta.


Pored toga, delovi sa najvećom potražnjom, smešteni su u 95 pratećih skladišta širom sveta, a sve to u cilju kako bi se obezbedilo brzo i efikasno snabdevanje globalne servisne mreže. Time je znatno smanjeno vreme čekanja na isporuku rezervnog dela krajnjem korisniku.


Od momenta prestanka proizvodnje određenog modela, narednih 7 godina su na raspolaganju originalni rezervni delovi za taj model kako bi se omogućilo njegovo nesmetano održavanje i osiguralo da ostane u voznom stanju.


Naši stručnjaci iz sektora rezervnih delova, uvek su tu da odgovore na vaš zahtev, pomognu da pronađete odgovarajuće originalne rezervne delove za vaše vozilo i uz jedinstven sistem skladištenja, brzo i efikasno u najkraćem roku isporuče delove.


Takođe, naš stručni tim, sertifikovanih majstora, pružiće vam vrhunsku uslugu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira da li su u pitanju rutinski radovi ili ozbiljnije popravke. Možete biti sigurni da će vaše vozilo biti u sigurnim rukama.

ORIGINALNI DELOVI ...

… nastaju već u toku razvoja vozila i precizno su prilagođeni svakom modelu.


… su uvek proizvedeni po standardima koji su poslednja reč tehnike. Najnovija tehnička dostignuća u serijskoj proizvodnji su trenutno prenose na originalne delove.


… su visokog kvaliteta, pouzdani.


… su kompatibilni sa svim materijalima koje naši brendovi koriste. To omogućava da se izbegnu oštećenja na laku, plastičnim ili gumenim delovima kao i korozija na metalnim površinama.


… imaju izuzetno dug vek trajanja. Predstavljaju bolji izbor i po pitanju cene kada se uzmu u obzir ukupni troškovi koji nastaju tokom perioda održavanja vozila.


… isključuju mogućnost nastanka kvarova ostalih delova u sklopu.

PREDNOST ZA VAS:

  • Proveren kvalitet
  • Optimalno uklapanje sa ostalim delovima
  • Visoka pouzdanost
  • Ispunjava najnoviji tehničke standarde
  • Dug vek trajanja

PREDNOST ORIGINALNIH DELOVA:

  • Saobrazni su sa kvalitetom ugrađenih delova u vozilu
  • Obezbeđuju da svi delovi vozila zajedno uvek perfektno funkcionišu
  • Nude maksimalnu sigurnost, pouzdanost i performanse

Više informacija možete dobiti u kompaniji Porsche Inter Auto S, ovlašćen serviser i prodavac brendova Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA i brenda Porsche.

Miloš Lalić

Maloprodaja rezervnih delova
Mob. 
Fax 

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.