Porsche Sever Novosti

Da li tražite automobil iz snova? Onda ste u Volkswagen došli na pravo mesto. Obezbedite novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurišite željeni model prema sopstvenim željama..

  1. Novosti
  2. Potpuno novi Taigo
25.10.2022
Novo iz Volkswagena

Potpuno novi Taigo

Za sve one koji sami stvaraju svoje trendove. Koji ne prihvataju nametnute promene, već radije donose vlastite. Koji ne pokazuju samo stil već i karakter. I koji vide ono nesvakidašnje čak i u svakodnevici.

Novi Taigo


Dizajn spoljašnjosti

Taigo već na prvi pogled deluje sportski i moderno. Jedan od detalja: stilski doterana LED svetlosna traka koja se proteže celim prednjim delom vozila sve do Volkswagen logotipa i koja uspeva da stvori vezu sa pripadajućim IQ.LIGHT LED matrix glavnim svetlima* sa impresivnim svetlosnim potpisom.

Svetla za maglu integrisana su bočno u široki branik.

*Dostupno u sklopu opcione opreme za liniju opreme Life i u sklopu serijske opreme za linije opreme Style i R-Line.

Image

Padajući zadnji deo vozila sa modernim potpisom zadnjih svetala takođe ostavlja sportski utisak.

Dizajn coupéa naglašen je uskim, tamno crvenim LED zadnjim svetlima sa kontinuiranom svetlosnom trakom i pokazuje da novi Taigo voli da ostavi svakodnevicu iza sebe - od upečatljive konture krova do dinamične zadnje maske.

Image

Unutrašnjost

Unutrašnjost novog modela Taigo izraziće ugodnu dobrodošlicu - uz pomoć izrazito kvalitetne soft touch instrument table u sklopu serijske opreme, a po želji čak i uz pomoć dekora u boji u liniji opreme Style.

Od varijante opreme Life možete jednostavno puniti svoje uređaje na zadnjoj klupi putem USB ulaza na centralnom naslonu za ruke prednjih sedišta.

Međutim, kožni multifunkcoinalni upravljač, koji dolazi u sklopu serijske opreme od linije opreme Life, takođe pokazuje da se sve u ovom kokpitu vrti oko umreženog načina života.

Da li želite malo više boje? Sa našim dizajnerskim paketom "Visual Green" unutrašnjost može biti osvežena bojom.

Image
Image

Belo ambijentalno osvetljenje na prednjim ručicama za otvaranje vrata, dekorativnim lajsnama na vratima i na instrument tabli, koje dolazi u sklopu serijske opreme u linijama opreme Style i R-Line, stvara ugodnu atmosferu u unutrašnjosti uz pomoć indirektnog svetla.

Takođe nešto za vaše oči: LED svetla za čitanje napred i pozadi, koja su opciono dostupna od linije opreme Life, kao i LED osvetljenje prostora za noge, koje je dostupno u sklopu serijske opreme u linijama opreme Style i R-Line i koje obezbeđuje preglednost pri ulasku u vozilo.

Image

Udobnost

Za komforno korišćenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opciono raspoloživa usluga App-Connect.

Muzika, obaveštenja, mape ili audio knjige prenose se na ekran infotainment sitema, pa njima možete da rukujete unutar svog vidnog polja.

Posebno komforno: upotreba interfejsa Apple CarPlayTM i Android AutoTM bežičnim spajanjem za opcione navigacione sisteme "Discover Media" i "Discover Pro"⁵ i radio uređaj "Ready 2 Discover"⁶. 

Image
Image

Uvek imate kabl za punjenje pri ruci kada vašem pametnom telefonu ponestane struje dok ste na putu? U novom modelu Taigo više ne morate da brinete o tome.

Svoj telefon jednostavno stavite u prednju pregradu za odlaganje u kojoj će se induktivno puniti.

Preduslov je da vaš telefon podržava standard Qi i da ste od linije opreme Life odabrali odgovarajuću dodatnu opremu.

Image

Sa svojom ogromnom staklenom površinom, koja se proteže celom širinom krova, električni panoramski podizno/pokretni krov, koji je opciono dostupan od linije opreme Life, pravi je magnet za oči.

Još lepši je nesmetan pogled u nebo. I slobodan put suncu i svežem vazduhu.

Pritom sami odlučujete koliko sunca i svežeg vazduha želite: krov možete da podignete ili potpuno otvorite. A ako vam postane previše svetlo, pomoći će vam zatamnjena stakla i izuzetno kvalitetna roletna*.

* Ako odaberete panoramski podizno/pokretni krov, ne mogu se odabrati podužni krovni nosači. 

Za više informacija o novom modelu Taigo, na raspolaganju Vam stoji Volkswagen prodajni tim:

Borislava Radošević

Prodajni savetnik

Ana Marjanović

Prodajni savetnik

Darko Nikolić

Prodajni savetnik

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.