2017

Danas

Centar danas zauzima površinu od 20.030 m² a zgrada, u kojoj je predviđeno da radi oko 80 zaposlenih, ima 4.470 m² ukupne površine. Prodajni salon se prostire na površini od oko 850 m², u kome su izložena putnička i privredna vozila Volkswagena. Porsche Beograd Sever poseduje servis sa 25 dizalica na povrišini od 1.300 m², koji je opremljen najsavremenijom opremom svetski renomiranih proizvođača. Savremena termo-lakirnica zauzima 400 m² dok je magacin rezervnih delova i opreme smešten na 1.200 m²  korisnog prostora. U sklopu centra nalazi se i tehnički pregled.

2008

Porsche Beograd Sever

Porsche Beograd Sever je prodajno-servisni centar za marku Volkswagen, koji posluje u okviru privrednog društva Porsche Inter Auto S d.o.o. Otvoren je 8. januara 2008. i izgrađen je po visokim evropskim standardima Volkswagen i Porsche Holiding grupe. Samim tim je Porsche Holding, kao jedan od najvećih evropskih distributera u oblasti automobilske industrije, nastavio da širi svoje prisustvo u Srbiji, poštujući sve svoje vrhunske standarde uspostvaljene u drugim evropskim zemljama.

2004

Počeci

Porsche Novi Beograd, ovlašćeni diler i serviser vozila marke Volkswagen, počeo je sa radom u aprilu 2004. godine u iznajmljenom prostoru u blizini aerodroma, sa samo 15 zaposlenih. Za kratko vreme zauzeo je značajan deo tržišta. U proteklom periodu, u nameri da se pruži što bolja usluga svojim kupcima i vlasnicima Volkswagen vozila, stalno se radilo na edukaciji zaposlenih. Novim načinom prodaje, kontinuiranim promotivnim aktivnostima i uslugama servisiranja, usluga prodaje Volkswagen vozila je unapređena. Porsche Novi Beograd a posle i Porsche Beograd Ada se tako svrstao među vodeće auto-kuće na našem tržištu.

Prijava na Newsletter

Sa našim newsletterom redovno ćete primati informacije i novosti kao i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Uneti podaci nisu validni. Molim vas, pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema sa registracijom na Newsletter. Pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Hvala!

Upravo ste se prijavili za naš Newsletter.

Sie erhalten von uns umgehend eine E-Mail mit einem Bestätigungslink. Bitte bestätigen Sie diesen Link, um Ihre Anmeldung abzuschließen.